Google Voice

SETR

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
_quv9Lpp1B5APXQKQlwI7SWWkzAWUGwP63Wx22yQIAr9tdVqz-sOZ0HiypcqOLN9ymeIl32WHa3QPZ4ToQzid7eCtrquMC7sZVaxoHhmuMwcC1-AZg



Google Voice


Google'den bir yenilik daha Google Voice:

Google ın sağladığı bu yeni özellik sayesinde:

Yeni bir telefon numarası ile Google Voice un tam sürümünü kullanmak için veya mevcut telefon numarasına sesli gibi bazı Google Voice özellikleri eklemek için tercih edebilirsiniz.


  • Google Voice numarası belli bir cihaz veya yere bağlı değildir, size bağlıdır; tüm telefonlardan yönetmek için tek bir numara kullanırsınız.
  • Eposta gibi Voicemail kullanabilirsiniz:​
    İstediğiniz mailleri önemli (yıldızlı) olarak işaretleyip ve istediğiniz sürece sesli mesajlarınızı kayıtlı tutabilir ve aramalarınızı bunlar aracılığıyla yapabilirsiniz.
  • Sesli Transkripsiyon:​
    E-posta veya SMS yoluyla gönderilen Sesli mesajları otomatik olarak metne deşifre edebilecek ve kaydedip kullanabileceksiniz.
  • Arayanlar Deneyimini Özelleştirme : Sesli arama yapıldığında, doğrudan kimin aradığına dayalı karar verip, özel sesli tebrik uygulanabilecek.
  • Herhangi bir​
    çağrı yanıtlanmadan önce sesli TM dinleme yapılabilecek ve çağrı yapanın kim olduğu anlaşıldıktan sonra çağrı yanıtlanabilecek.Google Voice yol aramaları için akıllı teknoloji kullanır. Böylece, bir Google Voice görüşmesi için kabul edeceğiniz konum ve telefonla ulaşmak için çağrı bekletme kullanabilirsiniz.
  • Cep telefonları, masa telefonları ve iş telefonları ile çalışabilir.
    Karşıdan herhangi birşey yüklemek veya kurmak veya bilgisayar kullanarak arama almak zorunda değilsiniz.
  • Uluslararası arama: Düşük internet fiyatı veya cep telefonunuzdan uluslararası arama fiyatlı olarak Google Voice u kullanabilirsiniz.

/ Ayrıntılı çeviri orjinal ingilizce metinden KunFeyekun.Org tarafından yaptırılmıştır.

3147798491-GoogleVoice_03.gif

Son olarak tanıtımını yaptığımız Google Voice henüz Türkiye için kullanıma açılmadı, Google Türkiye için Google Voice uygulaması için şu uyarıyı veriyor:

Google Voice is not available in your country.
Thanks for visiting Google Voice. We're not yet open for users outside the US, but are planning to expand our service to additional countries in the future.

Yani ilerleryen zamanlarda açılacaktır diyor, bize de bekleyip görmek kalıyor ...
 
Üst