Galaxy S4 yakında Avea da

208ic02.jpg


Samsung’un, smartphone’lara öncü olacak özellikteki en son tasarımı Samsung Galaxy S4, Android 4 işletim sisteminin en son sürümü olan Andorid 4.2.2 Jelly Bean ile ön tanımlı şekilde gelmektedir. Samsung firması, en yeni modeli Samsung Galaxy S4 ile telefon sektörü çıtasını oldukça yükselterek diğer markaların başına büyük bir çorap ördüğü söylenebilir. Ekran ölçüsünü yükselterek ve telefona çok ince android tabanlı yazılımlar yükleyerek Samsung, yeni modeli Galaxy S4 ile iphone çizgisinden yavaş, yavaş ayrıldığını gösteriyor.
Bir önceki tasarımı ile kıyaslandığında Samsung Galaxy S4 akıllı telefonunun özellikleri en tepeye tırmanmışa benziyor: 5 inç ile daha büyük dokunmatik ekran, 1080p ile daha yüksek ekran çözünürlüğü, 2600 mAh ile daha uzun pil ömrü ve 1900 Hz (dört çekirdekli) veya 1600 Hz (8 çekirdekli) işlemcisi ile daha hızlı işlem gücüne sahiptir.

İlk izlenimde GS3 tasarıma benzese de, bir tek ölçülerinin artmış olması değil, aynı zamanda daha ince ve hafif olduğu da göze çarpmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Galaxy S4’ü hemen, hemen GS3 ile Galaxy Note arası bir yerde konumlandırmak mümkün.

Siyah renginde de satışa sunulan Samsung Galaxy S4 göze hoş görünmesine rağmen, görüntüsü ile yine de diğer diğer markalara ait tasarımların sunduğu şık tasarımlı telefonlarla girdiği yarışta biraz daha geri planda durmaktadır.

Ne var ki, Samsung markasının plastik ürün kullanmasının ardındaki esprisi, cep telefonunun böylelikle çok daha hesaplı ve uzun ömürlü olması ile sınırlı değil. Galaxy S 4 tasarımda kullanılan malzeme sayesinde, 1.920x1.080 piksel çözünürlüğe sahip 5 inç High Definition Super AMOLED ekran maksimum aydınlıkta renklerin oldukça canlı görünmesini sağlıyor.

Uzun lafın kısası Samsung firması; Galaxy markasını ön sıralara ulaştırmak için gerekli her şeyi yapmış olduğu söylenebilir.
Dünya çapında yankı bulan bu son model akıllı telefona hemen sahip olmak isteyenler için avea şimdiden galaxy s4 için bir ön sipariş sayfası hazırlamıştır.. Saygılar
 
Üst