Dünyayı aydınlatacak anahtar Peygamberimiz'de saklı

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
kutlu doğum haftasına özel haber. Dünyayı aydınlatacak anahtar Peygamberimiz'de saklı konusu kunfeyekun.net AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, küresel hale gelmiş şiddetin, terörün, ahlaki yozlaşmanın insanı ittiği karanlıktan kurtaracak anahtarın Hz. Muhammed (s.a.v.)'de saklı olduğunu söyledi.

73370.jpg


Uncuoğlu, Kutlu doğum Haftası sebebiyle yaptığı açıklamada, yüksek bir ahlâkın, esaslı bir hakikate nasıl dayandığını insanlığa öğretmek üzere peygamber efendimiz (s.a.v.)'in gönderildiğini belirterek, “İnandığını anlatırken hiçbir hareketinde tereddüt göstermeyen, ciddiyeti, sükûneti ve vakarlı duruşu ile bizlere örnek olan peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.)’in doğumunu idrak etmekteyiz. Dünya tarihinin en önemli olayı, hiç şüphesiz ki Hazreti Muhammed’in (sav) peygamber olarak gönderilmesidir.” dedi.

Peygamberimiz (s.a.v.)'in bu evrenin yaratılışının bir temel taşı, evren ise O’nun (s.a.v.) getirdiği İslam dininin okunup idrak edileceği bir okul olduğunu dile getiren Uncuoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Dolayısı ile artık küresel hale gelmiş olan şiddetin, terörün, ahlâki yozlaşmanın bizleri ittiği karanlıktan çıkışın da ilerlemenin de anahtarı O’nda saklıdır. O’nu anlamak, ne yapmamız ve yapmamamız gerektiğini bilmek demektir. Doğruluğun ve güzel ahlâkın en iyi örneği olan Hazreti Muhammed (sav)'in ‘sevgi’ kavramına dayanan evrensel mesajını iyi anlamak, inanıyorum ki daha ileri bir noktaya gelmede, birlik ve beraberliğimizin artmasında bizlere yardımcı olacaktır. Bu düşüncelerle peygamberimiz (s.a.v.)'in doğum haftasını kutluyor ve O’nun önderliğinde, ‘sevgi ve barış’ temelinde bir araya gelmeyi temenni ediyorum.”
Stargündem
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst