dua

miray

KF Ailesinden
Özel Üye

gul3.gif
Bu Duaya Amin Diyenlere Selam Olsun...Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : ALLAH tan başka yaratıcı yok Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.



Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam derim ki: ALLAH birdir Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.


Ya Rabbi!
Eğer ALLAH ı birlememe şirk girmişse ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.


Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.


Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.


Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: ALLAH bir Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.


Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek ihlasla derim ki: ALLAH tan başka ilah yoktur Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH ın Resulüdür.
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün şerefin ve büyüklüğün sahibi olan ALLAH ım!
Halimi düzelt işlerimi güzelleştir beni bela ve fakirliğin acılarından koru düşmanların şerrinden şeytanın aldatmasından nefsin arzularından saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!


Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.


Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki ALLAH birdir ve yine şehadet ederim ki Hz. Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O nun elçisidir demeyi nasip et...
AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.

gul3.gif
gul3.gif
gul3.gif
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Çok güzel bir dua rabbim hepimiz namına kabul buyursun inşaAllah ,Allah razı olsun.
 
Üst