~~Dua Bahçesi~~

Kraliçe

KF Ailesinden
Özel Üye
Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayıflığını, çaremizin azlığını ve insanlarca önemsenmeyi?imizi sana ?ikayet ediyoruz. Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanlar?n gözünde büyük eyle.


Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennet ve Cemal'inle şereflenmeyi ve cehennemden kurtuluşu dileriz.


Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et. Senden ilimizde rüjde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz.


Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet. Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun.


Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi makamızı, zulmümüzü ve haksızlıklarımızı, hatamızı, kastımızı mağfiret buyur. itiraf ediyoruz ki bu kusurların hepsi bizde vardır, ihsan ettiğin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme.


Ey Rabbimiz! Her ilimizde esas olması itibariyle dinimizi islah et. içinde geçimimiz olan dünyayı islah buyur. Döneceğimiz yer olan ahiretimizi islah et. Hayatı her türlü hayırlar? arttırmamıza vesile kıl. Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.


Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huyu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.


Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz. Dillerimizdeki düğümleri çöz, onlar? güçlendir ve istikamet ver. ?çimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al.


Ey Rabbimiz! Senden hayırlı işler yapmayı, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi bağışlamanı, bize merhamet etmeni ve insanların fitnesini murat buyurduğunda fitnelere dü?meden bizi vefat ettirmeni dileriz.


Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz. Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz.


Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmız, tertemiz kalpler lutfeyle.

(AMİN)
 

Mu@YMe

Vip Üye
Özel Üye
bize tertemiz kalpler lutfeyle aminnn

bu güzel duaya amin dememize vesile olduğunuz için RAHMAN razı olsun​
 
Üst