dost ayrılık mesajları sözler

ayşegül

Tecrübeli
dost ayrılık mesajları sözler i

Sevdimse verdiğin yürekle sevdim sen açtın bu ufku karşıma yürüdüm bir yolun sonuna geldim yıkık üzgün paramparça ve sensiz.

dost ve ayrılık mesajları sözleri

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazöayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle



Tanrım sana sen gibi bir sevgili versin, umarım sende onu ben gibi seversin. Sevdiğin sever sen gibi bir başkasını; sen sevdiğini seversin,sevdiğin bir başkasını.



Sevmenin erdemi, aşkın görkemi, mutluluğun gözleri ve seni özlemenin hazzını yaşattın sevgili, Yolun açık olsun..



Özlemim sana dağların kavuşması kadar uzak. Özlemim sana birdaha yaşanmayacak kadar yasak. Sarhoşum bir ömür içmiş kadar sana tutsak. Bir seni unutmadı unutmazda bu yüreğe kalsak.



Yalnızlığa atıp gitti dost diye bildiklerim. Geceler bile satıp gitti tükendi ümitlerim. Beni terkedipte başkasına gönül verenin. Zehir edecem hayatını bensiz mutluluğa erenin.



Bana aşkların en büyügünü yaşatıp. Dertlerinle derdime dert katıp. Beni bu dünyada yanlızlığa satıp. Terkedip gittin beni sahte aşık.



Gönderdigim mektubu okurken ağlama sakın. Senin birtek gözyaşına kıyamam aşkım. Beni senelerdir ağlatıyorsun ama. Göz yaşlarım boşa değil içinde sen varsın.



Öyle bir özlem varki içimde anlatmak az gelir. Öyle bir iz kaldıki mazimde bunu kalbim bilir. Yolların tuzak aşkların yasak olduğu yüreğimde içinden sen varsın ancak seninle birlikte yürek denir.



Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.



Gözlerim sözünü tutamadı inan, hep seni arıyor gittin gideli. Bir hasretin kaldı bende hepsi bu. Ne desem boş artık. Sen de gittin ya!!



Bu sevda bir sürgün nereye gider. Nereye kadar be gülüm nerede biter. İçimdeki hasret düşer gözümden, dayanmaz bu yürek gel gör gülüm bu kadar yeter..



Ayrılık vaktiyse duvarda çalan saatte bir kilik vururuz yüreğimize. Ölümse soluyan ensemizde derin bir nefes çekeriz içimize. Çeker gideriz be gülüm kime ne...



Al sana yeni adres. Oturmaya bekleriz dön dolaş mahallesi arabul caddesi zor bulursun apartmanı no:9 Gelsende biz evde yokuz.



Senn benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın...



Bitti biteli kapalı gişe oynuyor, senaryosu senin, adını ise vazgeçilmezim koyduğum film. Ben filmin esas oğlanı, sense kapanmak bilmeyen gönül yarası. Dublör kullanıyorum artık gülerken, başrolde ise masum gözyaşı damlası...



Akan seller gibi dağladın yüreğimi, aldın çok uzaklara götürdün beni. Oysa bir zalimi sevmiş yüreğim, çöllerde meçhule düşer gibiyim.



Sevmek çayıdır hayatın, sevilmek ise şekeri. Biz delikanlıyız çayı şekersizde içeriz...



Değirmen misali döner başım, sevda değil bu bir hışım gel gör beni darmadağın, tel tel çözülüp kalmışım.



Sen gidersen ne yaparım bir başına, kiminle avunur bu yürek yokluğunda, nasıl kapanır içimdeki yara, sen olmadıktan sonra yanımda.



Bir gün buzun güneşin üzerinden erimeden geçtiğini görürsen sen benim olamazsınnn, oysaki sen onu gördün...



Çocuklar ağlamasıyla bilinir Allah affetmesiyle, ben çocuk değilim ağlamam Allah değilim affetmem..



Ben her gece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere. Rüzgar olup esiyorum sessizce. Sen uyurken yüregim geliyor üstünü örtmeye.Bensizken üsürsün diye...



Yar bu şarkım tek senin için, Sende kalsın belki dinlersin, Bir soran olursa eğer HASRET çekenlerin şarkısı dersin.



Her güleni dost sandığında Yalan sevgilere hemen kandığında Dertlerinle başbaşa kaldığında Beni düşünüp AĞLAYACAKSIN...
 
Üst