Doğu Türkistan'daki Kardeşlerimiz için MEVLAMIZ'A Dua edelim

vertyucek

Tecrübeli
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym

Rahman Rahim Allah ' ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah ' a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ ' in ve BÜTÜN PEYGAMBERLERİN Onların pak âlinin ve ashabının tümüne.


وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ

ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb

selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü


Çin kafirinin elinde zulme uğrayan hem din hem ırk kardeşimiz olan doğu Türkistan için CENAB’I MEVLA CELLE CELALÜH’E yalvaralım onları bu zulümden kurtarsın amin.


Subhane Rabbike ve Rabbil ızzeti amme yesifun ve selaartık mun alel MÜRSELİN vel HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN.


Ya erhamur-rahimin,Ya erhamur-rahimin,Ya erhamur-rahimin


Ey Rabbimiz Yıllardır Çin kafirinin zulmü altında inim inim inleyen,her türlü işkence ve tecavüze uğrayan kardeşlerimize yardım ve kurtarıcı elini uzat yalvarıyoruz sana.Onlar bizim hem din hem ırk kardeşimiz sırf müslüman ve türk oldukları için zulme uğruyorlar sen müslümanların enisi ve yardımcısısın artık Doğu Türkistan ve dünyanın tüm beldelerindeki zulmü durdur.zira sen zulmü sevmezsin.


ZATIN’IN hakkı PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM hakkı EHLİ BEYT ALEYHÜMÜSSELAM hatrı için olsun kardeşlerimizin kanı daha fazla akmasın.çocuklar öksüz,yetim analar,babalar gözü yaşlı kalmasın.


Bütün PEYGAMBER EFENDİLERİMİZ ALEYHİSSELATU VESSELAM’LARIN hatırını araya koyuyor ve SANA, müslüman kardeşlerimizin artık güvenliğe ve huzura kavuşmaları için yalvarıyoruz.yalvarırız kabul eyle yalvarırız kabul eyle yalvarırız kabul eyle amin.


Subhane Rabbike ve Rabbil ızzeti amme yesifun ve selamun alel MÜRSELİN vel HAMDULİLLAHİ RABBÜL ALEMİN.
 
Üst