Cennette Herşey olacak mı?

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Ben cenneti çok merak ediyorum. Cennette gerçektende... istedigimiz herşey olacak Ama Acaba şu olurmu dedim ve... bu siteye geldim.Sayın hocam sorum:Ben Tam Bir bilgisayar hastasıyım.Ve acaba inşallah RABBİMİN yani ALLAH ın izniyle Bilgisayr ve bilgisyar oyunları playstatıon 3 :) istesem RABBİM Yani bütün özellikleri sonsuz olan ALLAH C.C verirmi. ??????
 

Münzevi

KF Ailesinden
Özel Üye
Estağ.
İnşallah Hadis'i Şerif'i okursanız istediğiniz sorunun cevabına varıcaksınız.

Bir adam Resulullah aleyhissalatu vesselam'a: "Cennette at var mı?" diye sordu. Aleyhissalatu vesselam da:
"Allah Teala Hazretleri seni cennete koyduğu takdirde, kızıl yakuttan bir at üzerinde orada dolaşmak isteyecek olsan, o seni istediğin her yere uçuracaktır." buyurdular. Bunun üzerine diğer biri de:
"Cennette deve var mı?" diye sordu. Ama buna Aleyhissalatu vesselam öncekine söylediği gibi söylemedi. Şöyle buyurdular:
"Eğer Allah seni cennete koyarsa, orada canının her çektiği, gözünün her hoşlandığı şey bulunacaktır." [(Tirmizi), Kütüb-i Sitte-14, s. 431/14


Kunfeyekun.Org
 
R

RıDVanReiS

Ziyaretçi
ALLAH (c.c) İzniyLe İyi Bir Kul Olur ALLAH (c.c) İyi Bir Kul Olursan Aklında Gelen Herşey Ne Hayal Ediyosan İnşALLAH Olur . Araba mı istiyosun olur uçmak mı istiyosun olur Bilgisayar mı istiyorsun en güzeli bilgisayar oyununa mı girmek istiyorsun olur . İnşallah Bu Dünyada Yaptıgmız Hayırların Cennette Ödülünü Görecegiz Ama Öncelik ALLAH (c.c) Rızası Olmalıdır Kardeşim ALLAHA Emanet Ol .
 
Üst