Cemaatta isyan var, bu duruma sevinip ellerini oğuşturanlar var!!

kalpteniman

KF Ailesinden
Özel Üye
Dini cemaat liderlerinin büyük hataları.

H.Z Allah c.c. Ayeti kerimesinde; Hepiniz topluca sımsıkı Allahın ipine sarılın.
parçalanıp ayrılmayın.(Âl-i imran103)
Buyurduğu halde İslâm toplumlarının durumuna bakın.
Kendi çıkarına engel konulduğunda herşey alabora olabiliyor.
Ne birlik kalıyor ne beraberlik.
Devleti dini düşünen yok, varmı yokmu iktidar olmak, veya
yandaşlarına menfaat temin etmek.
Dini islâm lideri görünen nice başı çekenler koltuk sevdası uğruna bolücülük yapmışlar din
düşmanlarına zemin hazırlamışlardır.
Hamas ve Elfetih partilerini düşünün yıllardır birlik ve beraberlik tesis edemedikleri için
Yahudiye karşı yemlik oldular.
H.z Allahın hükmüne bak müslüman liderlerinin tavırlarına bak. yazıklar olsun.
Şimdi ise Devlet yapılanmasında büyük rol oynayan cemaatta
AKP Hükümetinin aldığı dersane kararları yüzünden isyanı var.
Onların isyanından ellerini oğuşturup bu bölünmeden medet bekleyenler var.
Hz Allah c.c fırsat vermez sol zihniyetli partilere yemlik olmazlar inşaAllah.
Kalpteniman.
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Evet hocam güzel konuya deyinmişsiniz.
Ben devlet okulana gittim.Dershane gidecek zaten paramızda yoktu.Bu birçok kişidede böyle.

Şimdi gelelim konuya Kısaca"Eşitlik" zengin fakir aynı eğitimi görecek.Öğrenciler ben dershaneye gidiyoru diye kibirlenip arkadaşlarına hava atmayacak.Şeytanın arkadaşı olmayacak çünkü kibir çok korkunçtur.

Dershaneye kaliteli öğretmenler şeçilerek devlet okullarına öğretmenler öğretmen sıfatına bile layık olmayan kişiler oluyor çoğu.
12 yılımı devlet okullarına verdim .İşini hakkiyle yapmayan kibirle gezen çok fazlasını gördüm.
Hakkiyle yapan öğretemeye çabalayanlarda vardı elvet ama bizde derslere girmeyen ,işim var deyip bilgisayar başına geçip bişey öğretmeyenler,dövenler, sövenler,maaşımız artsın diye ayaklanma isyan yapanlar,okula sadece öğrencilere hakaret etmek için o derse girenler,sadece stres atmak için basit bahanelerle dövenler,kendini dünyanın hakimi görüp zavallı öğrencilere emir yağdıranları,yalancı, düzenbaz ,içki içenleri hatta bize namaz kılamayın diyenleride gördüm.Sonuçta hepsi insan siz çocuklarınızı bunlara emanet ediyorsunuz bir evliyaya değil.Öğretmen ne derse yap ona uy eti benim kemiği senin öğretmenin üzme öğretmenine karşı gelme bir evliya konumuna getirilmiş.

İlim Allah için değil para iş menfaat için öğreniliyor.Kitaplarda hiçbir islam bilim adımı geçmiyor.Felsefeci diye dinsizlerin sapıtmışların görüşleri öğrencilere aktarılıyor.Sistemi böyle yapmışlar veya böyle hale getirilmiş.

Eğer akıl erdirseydim ne yazıkki bende sisteme uymuştum.Eğer kafam çalışsaydı Allaha yönelir bana rızık kapısını açmasını isterdim oda bana en helalin iş verirdi şimdi işsiz beklemezdim.Eğer hakkiyle kulluk edip 12 yıl değil sadece 1 yılda bile ona yönelseydim bana yerden gökten nimet yağardı.

Aslında Rabbim herşeye kadir bir andada verir eğer samimiysen.

Okumayalımmı sistemin parçası haline gelmiyelimmi derseniz.Bu zor iş bunun olması için anne ve babanızın tam iman ve islam üzere olması ve sizide ona göre yetiştirmiş olması lazımdı.Fakat birçok nedenden öyle olmadı.Bunun bir nedenide televizon bağımlılığı insanları Allahtan, islamdan ayırdılar.Ahlak edep haya kalmadı.Haram helal oldu.

Artık duanın kabulu için saatlerce okuma bilinci akılları kazınmış.Hayır Allaha şükür kalpteiman hocam bana gerçeği anlattı.Tam inanıp güvenirsen Allaha "Euzü billahi mineş şeytanirraciym Bismillahirrahmanirrahim."sığınırsan Allaha hiçbir şey zarar veremez.Ben her gece korkulu rüya görürdüm.Sabah akşam ve yatarken okuduğum aylardır devam ettiğim dualar vardı yine şeytanlar gelir korkuturlardı.Amaç çok okumak değil tam güvenmmek olmalıymış.Çok okumak beni mahvetmiş uyku bozukluğu yaşıyordum.Artık tek bir sığınma ile hiçbir şeytan yaklaşamıyor rahat uyuyorum Allaha şükürler olsun bu zamanla daha iyi olucak inşallah.

Artık namazımı kılıyor Allaha kalbimi kendisine yönetmesi için yalvarıyorum.Bu ilk aşama aslında bu televizon,film,oyun...bırakın.İçinizde olan ahlak, haya,edep... ve Allahtan korma duyguları geri gelecektir.Eğer tamamen yok olmadıysa.


Kalbinize kadar girip kalbiniz iyice karardıysa artık islamdan ayrıldaysanız ben buraya ne yazsam etkilemez.Ama her günah işlediğinizde pişman olup tevbe ettiyseniz bu günah bataklığından kurulmanın tam sırası.Artık tam kulluk etmek için çabalıyorum ben bıraktıysam bu günaha sürükleyen şeytan işi şeyleri siz niye bırakamacaksınız?B3n çocukluğumdan beri konsol oyunları bilgisayar oyunları oynardımfilm dizi anime bunlarada çok baktım peki elime ne geçti? Artık çok pişmanım .Allahın izniylede bida dönecek değilim inşallah.Kısacık dünya hayatında hala vaktinizi boşa harcıyacaksanız sizin şeçiminiz.

Allah kendisine yönelenini samimi olanları geri çevirmiyor.Biz onun kullarıyız .
 
Üst