Ben kimse degilim...

N_u_r

Tecrübeli
Kim olduğumu sormayın! Çünkü BEN KIMSE DEĞILIM!

Size unuttuğunuz, bir kenara attığınız, başka işlerinizi onun önüne çıkardığınız DINIMIZ dediğiniz ÎSLAM'ı hatırlatacağım... "hatırlat muhakkak hatırlatma mü'minlere fayda verir" zariyat-54,55 Hani o vicdanlara sıkıştırdığiniz dininiz var ya! Işte o...

Sadece ismini ve bir kaç ibadetini bildiğiniz ÎSLAM'ı... Hani o filistinde SIZIN PARALARINIZLA bombalanan, Afganistan ve çeçenistanda SIZIN KURŞUNLARINIZLA kurşunlanan, Irakta SIZIN TANKLARINIZLA ezilen, Suriyede SIZIN DESTEKLERINIZLE katledilen, Türkiye'de SIZIN SUSKUNLUĞUNUZLA alay edilen DININIZ...
...
Hani o "Birkaç vakit namaz,yılda birkaç gün oruç, paran varsa ömrünüzde bir kere seyahat amaçlı gittiğiniz hac, ve biraz da zikir" zannettiğiniz dininiz... Hatırladınız değil mi?

Sorduğum soruya bak. Bilmediğiniz şeyi Nerden hatırlayacaksınız ki!!! Siz gidin Yemek programlarında yemeği öğrenin, Evlilik programlarında, dizilerde vakit öldürün, Gezin, Gülün, Oynayın, Para kazanıp Yiyin, Için, Yatın!!! SIZE NE ÎSLAM'DAN... "Allah'in dini. Bırak Allah kurtarsın kendi dinini değil mi?" hani senin dinindi biraz önce!!!

Hesabına gelince benim dinim deyip hesabına gelmeyince böyle mi diyorsun!!! Tamam sen keyfine bak!!! Çoluk çocuğuna bak! suriye,irak, mısır, afganistan, çeçenya, patani, kesmir, filistin kan golüne dönmüş sana ne? Allah'in dini ayaklar altında çiğnenmiş, alay edilmiş sana ne!!!
 
Üst