Bedava Hosting (Alan) Veren Siteler..

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Selamun Aleykum;

Öncelikle işine yarayacak kardeşlerim için bu işle biraz fazla igilendiğim için faydası olur düşüncesiyle bir kaç bedava alan veren site yi sizinle paylaşmak istedim..

Glide OS 4.0 - The First Complete Online Operating System
bu site bedava 30 gb alan veriyor ayrıyeten daha başka güzel özellikleri de var ama daha yeni olduğum için tam anlayamadım..

Ama demekte fayda var önemli olan dökümanlarınızı buralara yüklemeyin bu gibi siteler çabuk kapanabiliyor ama site değişik ve güzel upload programı da var sitenin.

ADrive | 50GB Free Online Storage, Online Backup, Cloud Storage

bedava 50 gb alan veriyor 14 gün deneme süresi yazıyor ama ben şimdilik devam ediyorum :) upload yapabilirsin ama özel programı yok.

Dropbox
bu bir proğramdır ve sana bedava 2 gb alan veriyor sürükle bırak mantığıyla çalışıyor ama çok kullanışlı kendi pc in deki verileri hemen yükle ve istediğin başka bir yerde aç.paralı kullanırsanız veri miktarı artıyor ama hem kolay hem güzel.

4shared.com - ücretsiz dosya paylaşımı ve depolama
10 gb bedava alan veriyor dosya boyutu 200 mb a kadar bedava yüklüyorsunuz.proğramı var ve kısa zamanda upload yapıyor geri planda çalışıyor ve sizin haberiniz bile olmuyor..sitede türkçe dil desteğide var ben de kullanıyorum..ücretli olarak özellikleri artıyor..

Online Speicherplatz & Datensicherung mit humyo.de
bu site de bedava 10 gb alan veriyor.proğramı yok var ama premium a yeni paralısına bu paralı versiyon daki proğram 100 gb alan veriyor o alan aynı C: D: GİBİ BİR SÜRÜCÜ GİBİ PC NİZDE gözüküyor.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
En iyi sistem paralı olan ve kendinizin olan sistemdir... Yoksa verilerinizin gözyaşına bakmaz tek tıkla silerler....
 

rtfrtf

Yeni Üye
Üye
Sitenizin sürekli olarak erişilebilir olması, size gönderilen epostanıza ulaşabilmeniz için, domaininiz (web sitenizin) Internet'e sürekli bağlı ve sürekli ulaşılabilir bir sunucu (hosting için özel bir bilgisyar) üzerinde bulunması gerekir.

Akzoom Web Hosting servisi, web sitenizi yayınlamanız için güçlü sunucu, hızlı bağlantı, sınırsız özellikler ve uygun fiyat ile sunmaktadır.

akzoom-logo.gif
 
Üst