Akıllı Terlikler

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Ev hanımları ve özellikle de çalışan kadınlar için üretilmiş olan süper bir ürün:’Slipper Genie Microfiber Cleaning Slippers‘

Bu terlikleri giyiyorsunuz ve siz hiç zahmet etmeden terliğin altındaki mikro fiber parçacıklar yerdeki tozu,pisliği topluyor.Ev işinin büyük bir kısmı böylelikle halledilmiş oluyor.Bir düşünsenize,evdeki herkes bu terliklerden giyse herhalde yerleri hiç temizlemek zorunda kalmazsınız.

Mikro fiber parçacıklar sadece tozu almakla yetinmiyor;örneğin evde köpek besliyorsanız onun kıllarını da aynı zamanda topluyor ve yerlerin kirini de temizliyor.

Üstelik bu akıllı terlikler yerleri de çizmiyor.Parkeler çizilecek diye dert etmenize de gerek kalmıyor böylelikle.

Tabii akıllı terliklerin düzenli olarak temizlenmesi,etkisini her daim korumasını sağlıyor.Yapmanız gereken onları sadece çamaşır makinesine atmak! (Başka çamaşırları beraberinde atmadan tabii ki.)

Terliklerin fiyatı: $19.90
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

yEmRe

Kıdemli Üye
Kademeli
akıllı, uzaktan güdümlü ve her zaman hedefi bulan anne terlikleri geldi aklıma( ah kafam ahh:) ), Türk annelerin yerinden kalkmadan rahatlıkla kullanabileceği bu aletlerin fiyatı ucuz olduğundan heryerde bulunması olası bir durum olup, can acıtan sert tabanlı ve can acıtmayan lastik tabanlıları mevcuttur...
( terliklerini de özledim annem, nur içinde yat... :( )
 
Üst