2013 Yeterlilik sınavı başvuruları ne zaman başlıyor

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
2013 Yeterlilik sınavı başvuruları ne zaman başlıyor, bilr bilginiz var mı? Geçen gün diyanetin sınav takvimi açıklandı ama orada sadece sınavın hangi ayda olacağı hakkında bir bilgi var, başvuruların ne zaman olacağını söylemiyor. Ne zaman başlar sizce yeterlilik başvuruları bilginiz varmı. Cevaplarınızı bekliyorum.

GÜNCELLEME; Diyanet işleri başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre başvurular 11.02.2013 - 25.02.2013 tarihlerinde internet ortamından yapılacak.
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Sınav mart ayında olacak. Diyanet tam olarak bunu açıkladı. Tam tarih vermiyor sadece ay olarak söylüyor. Başvuruların da şubat ayı içerisinde başlaması söz konusu.

Yeterlilik sınavı ile ilgili güncel Bilgileri kaçırmak istemiyorsanız sitemizi hergün ziyaret edin biz güncel haberleri ekliyoruz.
 
K

Kayıtsız

Ziyaretçi
başvuru işlemleri kısmını dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum
orada net bir şekilde yazıyor başarılar Rabbim yar ve yardımcımız olması duası ile...
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
kayıt tam olarak ne zaman haberi olan varmı

Adaylar, sınav giriş ücretini yatırdıktan sonra 11.02.2013 - 25.02.2013 tarihlerinde internet ortamında meb.gov.tr adresindeki “Merkezi Sistem Sınavları” bölümüne girerek e-başvurularını bireysel olarak yapacaklardır. Adaylar e-başvuru yaptıklarına dair belgeleri, başvurularını sisteme kaydetmelerinin ardından aynı adresten alabileceklerdir.

Diyanet 2013 Yılı Yeterlilik Sınav Duyurusu İçin Tıklayın
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst