2011 2012 Kurban Bayramı Kutlama Mesajları Sözleri

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
2011 2012 Kurban Bayramı Kutlama Mesajları Sözleri
Kurban Bayrami SMSleri Kurban Bayrami SMS Mesajları kısa mesajlar


Netten derlenmiş ve toplanmıştır. Yarın kurban bayramı olması vesilesiyle sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Sizler de facebook ve twitter profilinizde paylaşabilirsiniz...

- Allah Azze ve Celle Ramazan Bayramınızı mutlu günlerin habercisi olarak tayin eylesin. Bayramınız şeker tadında, fakirleri de düşünerek geçsin.

- Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

- Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

- Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın.

- Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

- Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

- Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.

- Mübarek Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

- Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
 
Üst