2014 yılında yeterlilik sınavı var mı

  • Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Bu yıl yeterlilik sınavı oldu mart ayında. 2014'te olmayacağı şeklinde söylentiler var. 2014'de yeterlilik sınavı olacak mı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Şuan için bir şey söylemek mümkün değil ama büyük ihtimalle 2014'te yeterlilik sınavı yapılacaktır. Geçen yıl da 2013'de yeterlilik sınavının olmayacağı söyleniyordu. Hatta haber sitelerinde dahi konu edildi. Fakat bunlar sadece söylentiden ibaretti. Bu konuyu şu zaman diliminde bilmek imkansızdır.

Yapmanız gereken sadece beklemektir. Şahsi yorumun sınavın olacağı yönünde. Fakat sizlere bir tavsiyem olacak. Diyanete topluca mail atarak ya da telefon ile arayarak sınavın yapılıp yapılmayacağını sorun. Eğer çok kişi ararsa bir açıklama yapmak zorunda kalabilirler.

Bu sayfayı bu konuyu sürekli takip edin. Gelişmeleri ben buradan aktaracağım.
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
inşallah 2014 de yerlilik sınav olur ama bu kadar zor olmaz
 
H

hocaa

Ziyaretçi
Inşallah olur çünkü geleceğim bu sınava bağlı :(
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
peki tarih belirli oluyor mu yani mart ayında mı olur yine yoksa değiştirirler mi?
 
A

adil

Ziyaretçi
inş olur ve bu seneki gibi aptalca bir sınav hazırlanmaz inşallahhhh......
 

Münzevi

KF Ailesinden
Özel Üye
2014 beklemeyin arkadaşlar Allah nasib ederse 2013'te..
Allah yardımcınız olsun..
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
2014de sınav mutlaka yapılması gerekli, çunkü sinav zordu.sorular lise düzeyinde deyildi tecvicden 1,2 tane soru çıktı hersene tecvidten25soru çıkardı.imamin en önemli bilmesi gereken tecvic genel kültür yüzünden mahrecli okuma, namaz kıldıracacak kadar ezberin olması ,kalan kısmını görev yaparken yapmasını gerekenleri yapar.
 
G

gönül k.

Ziyaretçi
25 agaustosta yeterlilik sınavı var alımlar ve mülakat ne zaman olur.......ayrıca 2014 te de sınav olur mu...şöyle düsünüyorum son yapılan sınav zordu bu yüzden alım az yapıldı yana acık vardı o yüzden tekrar sınav uyguyn gördüler ama 2014 te ne olur hic bi fikrim yok
 
K

Kayıtsız Üye

Ziyaretçi
Allahıımmmm inşallah olur herkese canı gönülden saygılar
 
Y

yunus bademli

Ziyaretçi
arkadaşlar başbakanımıza güveniyoruz ve hiç bir imam hatiplinin boşta kalmayacağı sözünü tutacağına eminiz inşallah bu hükümetimiz varken 1999 ihl mağdurları olarak çok şey umuyoruz kendilerinden rabbim inşallah tekarar nasip eder ve mart 2014 te bir sınav daha bekliyoruz.
 
Üst