Can Dostum

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
f8g77.jpg


Serüvendir yaşamak; ne getirir, ne götürür belli olmaz, bir gün ağlar, bir gün gülersin. En umutsuz anında; yaşlar süzülürken yanaklarından, birden donuverir hatırladığında. Işığın olur, karanlıkları delersin.Ya da katılırken kahkahalarla, yüzünde açan gülleri göstermek istediğin.Belki yanı başında belki çok uzaklarda, ama bir yürek atışı kadar yakındır sana... Kasvetli bir sabaha merhaba dediğinde gülerek, ya da düz yolda tökezlediğinde, ellerini avuçlarında hissedersin. Çoğu zaman yalnızsındır kalabalıklarda, sahte gülücüklere sahte gülücüklerle karşılık verirsin.

İlişkiler vıcık vıcık; menfaat, ihanet, riya vardır hep etrafında. Tiksinirsin. Hani bazen manasızdır yaşamak. Ot gibiyim der dalar gidersin. Bir film şeridi gibi geçerken yaşadıkların, Bir iki kareye takılır gözlerin. O karelerden sevgi akar damarlarına. Birden canlanır, dirilir, güçlenirsin. Dört elle sarılırsın sonra hayata. Meydan okursun, kafa tutarsın. Dünyayı sırtlayıp gidesin gelir. Ben de buradayım dersin..Bir kucak açarsın, kolların dünyayı sarar.. Bir gülümser, içinde çiçekler açar, yüreğinde mevsim ilkbahar olur. Yanında yüksek sesle düşünür, en mahrem sırlarına ortak edersin. Kimi zaman kalbini kırdığın, kimi zaman gönlünü aldığın olur. Almadan veren, çağırmadan gelen, vedasız gidendir.Gün olur araya yollar, yıllar. Ama hep taze sımsıcaktır anılar.

Hatırlayınca gülümsersin. Korkmazsın... Buz üzerine yazılı değildir yitip gitmez. Onunla alıp verdiklerin. Bilirsin.

O benim "CAN DOSTUM" dersin.


// Konu Alıntıdır
 
Son düzenleme:

gülehasret

Çalışkan Üye
Kademeli
.. Bir gülümser, içinde çiçekler açar, yüreğinde mevsim ilkbahar olur. Yanında yüksek sesle düşünür, en mahrem sırlarına ortak edersin. Kimi zaman kalbini kırdığın, kimi zaman gönlünü aldığın olur. Almadan veren, çağırmadan gelen, vedasız gidendir.Gün olur araya yollar, yıllar. Ama hep taze sımsıcaktır anılar.

Hatırlayınca gülümsersin. Korkmazsın... Buz üzerine yazılı değildir yitip gitmez. Onunla alıp verdiklerin. Bilirsin.

O benim "CAN DOSTUM" dersin.

ÇOK GÜZELDİ SAGOLUN
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst