Rüyada alkol görmek alkol tabiri ve yorumu

Aşk'ı Menzil

Kıdemli Üye
Kademeli
rüyada alkol görmek ne anlama gelir ,alkol gördüm,rüyamda, islami, dini, ne demek, anlami ,alkol tabiri, alkol yorumu, rüyalar


Sözlük 1: Bakınız; İçki İçmek.​
Sözlük 2: Rüyada alkol ve alkollü içecekler görmek, keder ve üzüntüye, hayır umulan işlerden hayır gelmesine. huzursuz ve sıkıntılı bir ömür sürmeye işaret eder.

Sözlük 3: Rüyada alkol ve alkollü yiyeceklerin ve içeceklerin görülmesi; rüya sahibinin cehennemde azap çekmesine sebep olacak bir olayın içinde olduğuna, tuttuğu ve umduğu işlerden kendisine bir hayır gelmeyeceğine, rahat olmayan huzursuz bir hayat geçireceğine işarettir.​
 

İlim Talebesi

KF Ailesinden
Özel Üye
Çağrı filmi yayınladığında, hazırlandığında El Ezher Üniversitesi'ne sahabenin resmedilmesi ne kadar doğrudur diye sorduklarına, El Ezher bu konuda fetva vermedi. Bu nedenle dikkat ederseniz 4 Halifeyi göstermediler. Sadece Hz. Hamza'yı gösterdiler.

  • Seyrettik hepimiz. Doğrusu o bile içimize sinmedi. Ama niye içimize sinmedi?
Çünkü Hz. Hamza ne zaman aklımıza gelse, onu oynayan Anthony Quinn gelir aklımıza. Hiç kimse Hz Hamza gibi olamaz. Hz Hamza muhteşem bir insandır.

Mesela Peygamberler tarihi ve Peygamber filmleri varıdır. Hz Yusuf yayınlandı. Açık söyleyeyim. Hepimiz seyrettik ama hiç birimizin içine sinmedi. Çünkü bir Peygamberin resmedilmesi mümkün değildir. Hiç kimse onun gibi oynayamaz. Onun gibi güzel olamaz.


Hz Musa ve Hz İbrahim aleyhisselamın filmlerini çevirdi yabancılar. Hepsinde aynı endişeyi hep taşıdık. Ne Hz Peygamberin ne de diğer Peygamberlerin, özellikle 4 Halifenin resmedilmesi, oynanması ve gölge gibi görünmesi, hiç biri şık değildir. Biz bunlara dikkat etmek zorundayız."


Nihat Hatipoğlu
 
Üst