Duyuru Yöneticiler Hakkında Bilgilendirme

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Eskiden daha samimi bir ortam vardı daha aktiftik eglenceliydi şimdilerde ise daha soğuk sanki bilmiyorum belkide yine eskisi gibidir bana öyle geliyor olabilir bende pek aktif olamıyorum ondanda olabilir
İster istemez insan yoruluyor .Bazı yaşanılan olaylarda insanı elden ayaktan kesiyor.Manevi olarakda zedeliyor.Yapabildiğimiz çalışmalar yanımıza kar kaliyor. İnsanlara bişeyler anlatıp duyurmakda kolay bi iş değil.Birçok konudada yanlız kaliyorsun tepki veren yok yardım eden yok.Zaten ahir zamadayız artık kime ne anlatacağız.Bir süre sonra hep aynı sonucu alinca çalışma istediğide kaybolur insanda.

Şöyle bişeyde var Allah c.c güç vermezse o isteği vermezse elini bile oynatiyorsun.
Şuana kadar çok şükür biz umduğumuzdan daha fazla çalismalar yapabildik.Elhamdülillah.

Allah c.c kabul etsin beyensin sevsin bize yeter.Yoksa zaten halk beyensin diye bişey yapmadık.Biz dua teşekkür bile beklemiyoruz fakat şükür hiç tanımadımadıklarımız öyle bir dua ediyor ki şaşirıp kaliyoruz.Bize onlar yetiyo hamd olsun.Yani içten dua iyi oluyor yoksa teşekkür bile içten gelmiyosa iyi değil.

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.Bayadir yazamadık bugün içimizi döktük.Tartışma konuları ise bizi cok yordu.Yazmayalım diyoruz bazen yinede duramiyoruz .En azindan bildigimizi söyleyip çekilelim diyoruz mesuliyet kalksın diye.
 
Üst