KuNFeYeKuN.ORG'la nasıl tanıştınız.

KuNFeYeKuN.ORG'la nasıl tanıştınız.

  • Arama Motorları sayesinde tanıştım

    Kullanılan: 22 35.5%
  • Tevafuk olarak tanıştım

    Kullanılan: 15 24.2%
  • Arkadaş Tavsiyesi ile tanıştım

    Kullanılan: 13 21.0%
  • Gazete, dergi ve web sitelerindeki tanıtımlarla

    Kullanılan: 3 4.8%
  • Diğer (yorum olarak belirtebilirsiniz)

    Kullanılan: 9 14.5%

  • Kullanılan toplam oy
    62

visal

Deneyimli Üye
Kademeli
Sürekli takip ettiğim radyo programında duymuştum. Tabi hemen üye olamadım her nete girişimde unuttum :) Aylar sonra bir video ararken karşıma çıktı.. iyikide çıktı :)
 

hicret622

Deneyimli Üye
Kademeli
Diğer:
Sitemizde kunfeyekun adında üye kayıt olmuştu, burada hanginiz o kişi bilmiyorum ama onun vesilesiyle başınıza bela oldum :gülümse:
 

Yolgezer

KF Ailesinden
Özel Üye
Arifan Radyoda Mahmut Esad Eryılmaz abimizin dilinden düşürmediği Şahasan ve Sultan Mehmetin sitesi Kunfeyekun.org reklamlarına dayanamadım ve burdayım.
İyikide Burdayım... :)
 

eternafelicity

KF Ailesinden
Özel Üye
Konuya oy vermişim ama yorum yapmamışım demek ki :) Bir iNŞiRaH vardı vakti zamanında... O üye yapmıştı. yoğun "istek" ve "baskı"larına dayanamamışım... :alkis:
 

cenneteyn

Yolcu..
Kademeli
yeni gelen arkadaşlar da kun feyekun foruma nasıl ulaştılar yazabilirler, onlar için güncelleyelim.
 
forumda yazdığım ilk mesajdanda anlaşılacağı gibi, google'a gayb'a ulaşmak mümkünmü türü birşey yazdım ve bu forumda karşıma çıkan yazıyı okudum.
yok artık diyemedim çünki gerçekdede böyle konuları akide edinen çok insan görmüşümdür, ben böyle inanıyorum deyipde nedenlerini söyleyemeyen, sözlerine delil olmasada böyle inanıyorum diyebilen insanlardan duyduklarımı burada görünce yazmak istedim. sorularıma cevap bulmak gibi bir umudum yok ( o konuyla alakalı) fakat söz konusu cennet ve cehennem ise hesap gününde müslüman bir kardeşimin yakama yapışıp '' neden sende olanı bana vermedin'' demesinden korkduğum için yazmak istedim. sadece bende olanı vermek değil elbetde, sizde olanada talibim, Allaha önce benim ,sonra sizin ilmimizi artırması için dua ediyorum. "Rabbim! benim ilmimi artır" Taha-114
 

Sabret

Üye
Üye
Bende kunfeyekun yazisinin fotosunu ararken burayla karsilastim ...bisey sorcam üstteki konuşmalardan bisey anlamadim allah rizasi için biri söyler mi kim vahhabi kim delilsiz cvpliyor anlamadım k.b yin ...
 

Mavi04

Üye
Üye
Ben de arkadaş tavsiyesi ile yeni tanıştım.

Yukarıdaki konuşmaları okudum ve bu konuda birşeyler söylemek istiyorum. Bugüne kadar çok türlü kişi tanıdım. Farklı görüşler ve farklı inançlara şahit oldum. Ama ister eğri, ister doğru yolda olsun, iki farklı kişinin bir arada duramamasının en önemli sebebi farklı fikirlere saygısızlık ve tahammül edememektir. Bu yüzden herkese şunu tavsiye ediyorum, karşınızdaki kişilere en başta insan olduğu için değer verin. Siz değer verirseniz değer görürsünüz.

Değer verdiğiniz halde değer görmezseniz de, bu karşıdaki insanın kabahatidir. Kimse gelip size, bu senin suçun diyemez.
 

okuryazar

Uzman Üye
bir tozlu sonhabar akşamımıydı yoksa soğuk bir kış sabahımı hatırlamıyorum sahi ya gerçekten hatırlamıyorum okuryazar olarak nutkum tutuldu sanki ne zaman gelmiştim :)
bana sorarsanız sanki hep burdaymışım gibi bir parçamız oldu kunfeyekun
 
Üst