Maydanoz Suyu ile Zayıflama - Maydanoz Suyu Zayıflatırmı

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Maydanozun saplarının zayıflatıcı etkisi olduğunu söyleyenler olduğu gibi, zayıflamaya yaramayacağını söyleyenler bulunmakta. Biz son sözü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’na bırakalım:

Tek başına maydanoz suyu yeteri kadar zayıflatıcı değilidr. Diüretiktir. Vücuttan su atar. Zayıflatıcı gücünden faydalanabilmek için limon suyu ilave edilmesi gerekir. Bu kürü de 15 günden fazla kullanmamak gerekir. 15 gün boyunca da ancak 1-2 kg zayıflanabilir.

Evet, maydanozun faydalarından birisi de idrar söktürücü olmasıdır. Tek başına içilen maydanoz suyu, sizi su atımı ile rahatlatabilir ama istediğiniz zayıflama etkisini bulamazsınız. İçine limon suyu katmanız gerekiyor. İşte İbrahim Saraçoğlu’nun zayıflama için maydanoz-limon kürü tarifi:

İbrahim Saraçoğlu Maydanoz-Limon Kürü ( Yağ yakıcı, kilo verdirici)

Malzemeler:

* 16 sap maydanoz (köy maydanozu)
* 2 yemek kaşığı yeni taze sıkılmış limon suyu
* Yarım su bardağı klorsuz taze su

Yapılışı: Bütün malzemeleri karıştırıp, mutfak robotunda 1 dakika çekin. Her sabah yarım bardak bu kürden için. 15 gün ara vermeden tekrarlayın. Sonrasında 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün uygulayın.

Bir ayda 4 kiloya kadar verebilirsiniz. Unutmayın, 15 günden uzun süreli kullanılmaması gerekir
 

ömr-ü diyar

اَلْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ
Yönetici
Tadi kotu ama islewi onemli ara vermeden yapinca oluyor ben denedim. maydonoz suyu iciyorum diyede sporu elden birakmamak lazim ve yediklerimizede dikkat etmemiz lazim :)
 
Üst