TC No ile Üzerinize Kayıtlı Telefon Hatlarını Öğrenin

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
TC No ile Üzerinize Kayıtlı Hatları Öğrenin, ülkemizde artık hertürlü yolsuzluk görülebilmekte, bunlardan birisi de sizin haberiniz olmadan sizin üzerinize telefon hattı kaydı açılmasıdır. Üzerinize illegal telefon hattı açılıp açılmadığını öğrenme için bir sistem geliştirilmiştir. Aşağıdaki linkte tıkladıktan sonra Tc numarınızı ve bir telefon numaranızı yazıp gönderiyorsunuz, telefonunuza onay şifresi geliyor, bu şifreyi yazıp gönderdiğinizde üzerinize kayıtlı tüm telefon numaralarını görebiliyorsunuz.

Üzerinize kayıtlı GSM hatlarınızı görmek için TIKLAYIN

Not: Ben denedim meğer benim üzerime 3 tane hat kayıtlıymış unutmuşum 2 sini :)
 
Son düzenleme:

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Baktım da birileri üstüme hat yapmamış. Bütün aileyi kontrol etmek lazım. Sektör kaçakçılığa müsait bir sektör.
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Üzerime fazladan üç hat gözüküyor. Nolcak şimdi:(

gerçekten mi?

eğer sizden habersiz açılmış üzerinize kayıtlı hat var ise bu hatlar ilgili abone bayileri tarafından ücretsiz kapatılabilecekmiş. btk nın sitesinde aşağıdaki gibi yazılmış:

"Sorgu sonucu, habersiz adlarına açılın bir hattın olduğunun görülmesi üzerine aboneler tarafından söz konusu hatlar abone bayileri aracılığıyla ücretsiz bir şekilde iptal ettirebilecektir."

Tamamını okumak için tıkla
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Daha önceden btk üzerinden yapılabilen sorgulama artık, edevlet sitesine alınmış , bunun için edevletten giriş yapıp sonra sorgulama yapabilirsiniz. Link güncellenmiştir.
 
Üst