Türk İslam Birliği tüm dünyaya barış getirecek bir birlik olacaktır.

Kubilay

Yeni Üye
Üye
Tüm dünyada yaşanan bu yoğun karmaşa, savaş ve korkunun biran önce bitmesinin Türk İslam Birliği ’nin dışında hiçbir çözümü yoktur. Eğer Türk İslam Birliği kurulmazsa Masonların ve ateist Siyonistlerin kurduğu tuzaklar yüzünden tüm İslam alemi sıkıntıdan kurtulamaz, masum insanlar sürekli şehit edilir, yurtlarından sürülür ya da korku içinde yaşamaya mahkum edilir. Müslümanların mutlaka birlik olması şarttır. Türkler de bu birliğin lideri olmaya hak kazanmış, bu konuda tecrübesi olan, vasıflı, yüksek ahlaklı bir millettir. Türkiye’nin Osmanlı döneminden de kalma büyük bir tecrübesi var. Bu kutsal görevi hırs ve kararlılık haline getirip Türkiye’nin mutlaka sahiplenmesi gerekiyor. Türk İslam Birliği’nin kurulmasını herkes dile getirmeli, herkes istemeli, herkes bu konuda yazılar yazmalı ve halkı bilinçlendirmeli.
Türkiye’de nerdeyse bütün partiler Türk İslam Birliği’nin kurulmasını istiyorlar. MHP bunu istiyor, Büyük Birlik Partisi istiyor, AKP istiyor, Saadet Partisi istiyor. CHP’de bu yönde adım atıldığında büyük bir memnuniyetle kabul eder. Bu yüzden Türk İslam Birliği sürekli gündemde tutulmalıdır. Türk İslam Birliği kurulduğunda Türkiye’de ne PKK konusu kalır, ne Kürt Sorunu. Hepsi bıçak gibi kesilir. Bu birlik tüm dünyaya barış getirmek amacıyla kurulacak ve kan akıtılmayacaktır. Fakat bu birlik kurulduğunda dünyada hiçbir devlet gidip başka bir devlete nedensiz yere saldırmaya cesaret edemeyecektir.
Şu anda Filistin’de, Çin’de, Afganistan’da, Irak’ta yaşanan bütün bu acıların kökeni Müslümanların birlik olmamasıdır. Hâlbuki Müslümanların kardeş olarak birleşmesi farzdır. Allah Kuran’da bunu çok net bir şekilde bildirmiştir: Şüphesiz Allah, kendi yolunda, sanki birbirlerine kenetlenmiş bir bina gibi saf bağlayarak çarpışanları sever. (SAFF SURESİ / 4) Fakat şu anda tüm dünyada Müslümanlar Şii, Sünni ayrımına düşmüşler. Yıllarca Arap ülkelerinin Komünist liderler tarafından yönetilmesi de Müslümanların birleşmemesinde çok etkili oldu. Yıllarca Müslümanlar Siyonistlerle iç içe olan bu komünist liderler tarafından çok farklı yönlendirildiler, birlik olmaları hep engellendi, aralarına ayrılık sokuldu. Allah’ın ayette bildirildiği gibi Müslümanlar birbirine kenetlenmezse, haklarına saldırıldığında birlikte mücadele etmezlerse bütün bu zulümler tüm hızıyla ve gittikçe artarak devam edecektir.
Bütün Müslümanların birliğini ve beraberliğini sağlayacak kişi Hz. Mehdi’dir. Hz. Mehdi Müslümanlara olduğu gibi Hıristiyanlara ve Musevilere de yapılan zulmü de ortadan kaldıracaktır. Bugün Filistin’de Museviler’de yüksek duvarların arasına sıkışmış, her an terör korkusuyla yaşıyorlar. Gerçek dindar Museviler, atesit Siyonist Musevilerin Müslümanlara saldırılmasına kesinlikle karşı çıkıyorlar. Bu zulmü dindar Museviler yapmıyor, Siyonist ve ateist olanlar yapıyorlar. Bu insanlar zaten Allah’a ve dine inanmıyorlar. Masonlarla sürekli bağlantı halindeler. Hep birlikte localarda yaptıkları toplantılarda şeytanla direk bağlantıya geçiyorlar ve onun emirlerini uyguluyorlar.
Dünya çapında zulmün tek çözümü Türk İslam Birliği’dir. Hıristiyanlar birlik oluyor da, Museviler birlik oluyor da Müslümanlar neden birlik olmasın? Bu birlik bu yüzyılda kesin olarak gerçekleşecek ve Türkiye’de lider olarak bu birliğin başına geçecektir. Türk İslam Birliği’nin gecikmesi demek, bu zulmün, bu acının, bu ızdırabın şiddetle artması demektir. Her vicdanlı insanın bu birliğin kurulmasını istemesi, bu yönde çaba göstermesi, masum insanlar şehit edilirken durup seyretmemesi gerekir.
 
Üst