Rüyamı paylaşmak istedim!

ALLAH-U ALEM

KF Ailesinden
Özel Üye
Esselamu aleykum..Aslında ismim ne zaman yazılacak diye bekliyordum..Kısmet bu güneymiş bugün gördüğüm güzel rüyamı paylaşmam gerekiyormuş demekki..
Uzun zamandır hep görmek istediğim bir rüya.Rüya ki hep orda olmak orda yaşamak bir kez olsun görebilmek... Hayranı olmamak mümkün değil..Kim istemez ki rüyada bile olsa görmeyi Mekke-i Mükkereme o mübarek beldeyi..Evet ordaydım.Sanki hakikaten ordaydım.İnanın oranın feyzi rüya aleminde böyle mükemmelse gerçekte nasıldır hayran olmamak inanın mümkün değil.O tavaf hazırlığı Hele o hep bir ağızdan duyulan Lebbeyk sesleri,O herkesin beyazlara büründüğü ölümün provası.Bir rüya bu kadar mı gerçekçi olabilirdi.
Bu sene daha özlem duydum Mekke ye o mübarek beldeye.Gitmek nasip olmadı.Ama Rabbim rüyada görmeyi nasip etti. Elhamdulillah.. Oraya gidenler hep söylerdi anlatılmaz yaşanır diye..Oraya gerçek alemde gidemedim ama hakikaten anlatılmaz yaşanırmış..Rabbim o beldeyi hakiki alemde görmeyi nasip etsin..
Böyle uyandım sabaha,,Uyanmak istemediğim o güzellikten..Böyle uyanılan bir günün ileri vakti nasıl geçer ki o güzellikten sonra..Kendimce ezbere başladım bir kaç gün önce..Hafızlık hep hayranı olduğu hafızlık.Belki nasip olur belki olmaz bilmiyorum. dualrınızla inşallah nasip olur günlük rutin işlerin dışında bir de ezber yapmakla geçti günümün bu saate kadar ki vakti..
İşte böyle Dualarınızı istirham ederek günlüğüme son verirken sizleri Sahiplerin sahibine Rabbime emenet ediyorum
 

out of whack

© ◄ Ayarsız..! ►
Forum Administrator
Kimse bu güzel rüyaya yorum yapamamış galiba, Allah o kutsal mekanları görmeyi nasip etsin inşaAllah hayırlı rüyan hakikat bulur.
 

iNŞiRaH

Uzman Üye
Kademeli
hanı bu tur ruyalara denılır ya..anlatma bıdaha goremezsın dıye dogrumudur..konu dısıydı bu..:)

guzel bı ruya rabbım bızede banada gormeyı nasıp eder ıns..:)
 

merkur

KF Ailesinden
Özel Üye
rüyanız ne kadar güzel
anlaşılan çağırılmışsınız o beldeye
öyle der büyüklerimiz, çağırıldığınıza göre Allah ın izniyle gidersiniz:)
 

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
MaşAllah
Allah, Hafızlık konusunda yardımcınız olsun, inşAllah Hafız olarak kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin . Amin..
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

hzl

Deneyimli Üye
Kademeli
Rabbim rüyanızı hayra çıkarsın, yolunuzda da sebat versin size inşaallah..
 
Üst