Kutlu Doğum Kısa SMS Mesajları Cep Telefonu

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator
Kutlu Doğum Haftası Kısa SMS Mesajları Cep Telefonu sözleri.

Her yıl nisan ayında kutlanan kutlu doğum haftası için arkadaşlarınıza bu mübarek günde atacağınız kısa cep telefonu mesajlarını aşağıda sizlere sunuyoruz. İnternetden taranıp en güzel sms'ler seçilerek bu mübarek kutlu doğum haftasında arkadaşlarınıza güzel mesajlar atabilirsiniz.

peygamberimizi bir gece değil ömrumüzün son anına kadar bize rehber olması kuran ve sunnetleriyle hayatımıza yön vermesi ömrümüzü rabbimizin rızasını kazanmış bir şekilde geçirmeyi nasip et allahım....

Sen Ey Sevgili sen hala kırk yaşındasın hala ümmetinin başındasın Doğum Gününüz kutlu olsun ya Resulallah Kutlu Doğum Haftamız kutlu olsun

Senin asrında yaşayamadığımdan dolayı çok üzgünüm Ey Muhammed!.. Kur’ân, Allâh’ın kitabıdır. İnsanlık, senin gibi bir kabiliyeti bir defa görmüş bir daha göremeyecektir. Ben senin önünde hürmet ve saygı ile eğilirim.

Ona uyunuz Onu Örnek ALınız ki o Sizde Hergün Yeniden Doğsun Yüreğinizi Verinki Ona Yarın Orada sizinle olsun..Bu duyguyla doğum günümüz Kutlu olsun..

Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed Ya rabbi ya rabi bizleri dogru yoldan ayırma yüce mevlam sana şükürler olsun peygamberimizin doğum günü tüm islam alemine mübarek olsun.

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, gönüllerimizin her zamankinden daha ferah, daha huzurlu, daha mutmain olmasını diliyorum.

‘Ey Allahım! Resûlüne hakaret edenlerin yüzleri kara olsun,Kalplerine korku sal, Ayaklarına titreme ver…’
Bizleri dünyadan milyonlarca büyük ve geniş olan Cennete çağıran, Müminlere çok şevkat ve merhametli olan, yüce peygamberime,salat ve selam olsun.


O En İyi Babaydı..O En İyi...........O En Vefalıydı..O En Takvalıydı..O En Mütevaziydi..O En Doğruydu..O En Adaletliydi..O En Masumdu..O En Dayanıklıydı..O En Zekiydi..O En Asaletliydi..O En Hatipti..O En Emniyetliydi..O En Teslimiyetliydi..O En Şefkatliydi..O En Cömertti..O Bir Beşerdi Lakin En Hayırlısıydı..O İlkti Ve Sondu..Sallallahu Aleyhi Ve Sellem...

O'NA UYUNUZ.. O’NU ÖRNEK ALINIZ KI O, SIZDE HERGÜN YENIDEN DOĞSUN… YÜREĞINIZI VERIN KI O’NA, YARIN ORADA SIZINLE OLSUN..

“Yağmur; seni bekleyen bir taş da ben olsaydım
Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım
Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım
Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım
Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım
Bahira’da süzülen bir yaş da ben olsaydım
Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım
Senin için görülen bir düş de ben olsaydım
Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım
Senin visâlinle bir gülmüş de ben olsaydım
Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım
Damar damar seninle, hep seninle olsaydım
Bâtılı yıkmak için kuşandığın kılıcın
Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım.”
 
Son düzenleme:
Üst