KunFeyekun Gerçeği - Son ilahi emir

Yigitalan

Yeni Üye
Üye
KunFeyekun Gerçeği - Son ilahi emir

Ölüm. Tamam her gün birileri ölüyor. Hatta şimdi dünyada yüzlerce si öldü. Noktayı koyarken bile Azrail a.s birilerinin ruhunu aldı. Amenna ve saddakna.
Neden idrak edemiyorum.z.
sizin bildiklerinizi hayvanlar bilseydi yemeye hayvan bulamazdiniz diyen Efendimiz bizim hakkıyla ölümü idrak edemeyeceğimizi biliyordu.bildirildi.
Allah imiz ile murakabe halinin mücadelesini versek ve Allahimız da bunu nasib etse ve hep murakabe halinde olsak neleri yapıp neleri yapamazdik acaba.merak ediyorum.z.
murakabe..daima Allâhımız in üzerimizde gözetleyici olduğunu bir an olsun aklımızdan çıkar mama .Allâhımız hiç bir şeyden gafil değil. Hiç bir hükümle mahkum değil. Ve hiç bir ilimle malum değil. Ancak O bize kendini ne kadar tanittiysa biz O cellecelaluhuyu o kadar tanırız. Şu bir gerçek Allahimiz in sevgilisi Hz Muhammed aleyhisselam ve bu ümmete yani efendimizin ümmet i olan bizlere Rabbimiz kendini daha fazla tanıttı. Biz Allâhımız diğer ummetlerden daha fazla biliyoruz.çünkü Kur an diğer bütün kitapların ustundeyse Hz Muhammed Efendimiz de bütün peygamberlerin imamiysa .99 ismini biliyoruz.Kur an büyük rehber ve korunuyor Allâhımız vaad etti.hadisler dün gibi karşımıza da.
biz Allâhımız dan gafil olmasak sürekli murakabe halinde olmasak acaba gündelik işlerimize o çok doğal süreçler hepimize malum ihtiyaçlar vs.acaba neleri yapamazdik.ama yapmak zorunda olduğumuz yaptığımızda günahı olmayan ama murakabe halinde olduğumuz dan dolayi neleri yapamayız
.inşeAllah anlatabilmisimdir.başta Rabbişrahli Sadri. .duasi okusam idim anlatabilirmiydim.anlayabilirlermiydiler.
 

Benzer Konular

Üst