kul hakkı

cassano32

Yeni Üye
Üye
hocam iyi günler ünlü yıllar önce msnde ünlü bir kişinin fotoğrafını kullanarak kendim diye tanıttım karşımdaki de inanmadı kul hakkına girmiş olur muyum
 

cassano32

Yeni Üye
Üye
hocam iyi günler biri hakkında tahminde bulunmak kul hakkına girer mi mesela bi arkadaş zina ettiğini anlatıyor biz arkadaşla kim olduğunu tahmin ediyoruz tahmin ettiğmiz kişinin hakkına girmiş olurmuyuz ne yapmalıyım bu konuda
 

kurtuluş

KF Ailesinden
Özel Üye
Selamun Aleyküm kardeş. Arkadaşlarını ve çevreni değiştir.Tevbe et namazını kıl.Kötü düşüncelerden kurtul.Şeytanın vesvelerine kanma.Unutma ki başkasını ayıplarsan kendi başına gelir.Başkasını küçük görürde kendini büyük görürsen tepetaklak olursun Allah korusun.Biz kendimizi düzeltelim.İlk önce kendi günahlarımıza bakalım.Herkez kendi hesabını verecek.Biz bir kendi nefsimizi hesaba çeksek diğerlerine bakmaya vakit kalmaz.

Ayrıca namuslu bir kıza zina ettidiye zan etmek,düşünmekte elbette günahtır.Birde zina ettin dersen iftira atmak çok daha büyük günahtır.

Zannına ve nefsine göre hareket edersen helak olursun.Bu sebeble şeytanın vesveselerini susturacak,kötü arkadaşlardan kurtaracak,kalbini temizleyecek yollar ara.

En baştadada tevbe edip namaz kıl inşaAllah kardeşim.
 
Üst