Kansere İyi gelen Bitkiler

sultan_mehmet

© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
Yönetici
Forum Administrator

Kansere iyi gelen bitkiler, Kansere hangi bitkiler iyi gelir


Çağımızın en çok rastlanan hastalıklarından biri olan ve gün geçtikçe artan kanserden korunmak bizleirn elinde aslında. Sağlıklı bir yaşam ve takviye besinlerle kanser mücadelesini südürebilirsiniz. İşte kanseri önleyen besinler:

Kansere iyi gelen bitkiler arasında yerini alan zencefil aslına bakılırsa yüzyıllar boyunca birçok hastalığın tedavisinde kullanılmıştır. Fakat daha yeni yeni zencefilin ne kadar önemli bir bitki olduğunu görüyoruz. Faydası saymakla bitmeyen bu bitkinin kansere iyi gelen zencefil olarak da bilmek kanser hastaları için önemli bir bilgi oluyor. Fakat zencefili düzenli tüketmek de önemli.

Yapılan araştırmalarda zencefil;

Özellikle yumurtalık kanseri sürecinde tüketildiğinde kanserli hücrelerin küçülmesini sağlamaktadır. Araştırmalar zencefilin bu kanserli hücrelerini yok ettiğine dair veriler de sunuyor bizlere.

Kolon kanserini önlediği gözlemlenmiştir. Yapılan araştırmalarda kolorektal kanser hücrelerinin büyümesini engellediği görülmüştür.

Kanser hastalarının tedavilerinde yani kemoterapi ve radyoterapi süresince oluşabilecek olan mide bulantılarını azaltmaktadır özellikle yemeklerde tüketildiğinde.

En doğal ağrı kesicilerden biri olan zencefil aynı zamanda enfeksiyon gidericidir.

Bir Akdeniz bitkisi olan ve ülkemizde de yeterince bulunan enginar kansere iyi geliyor. İçinde bulunan kuarsetin, rutin, gallik asit ve sinarin sayesinde birçok hastalığa özellikle karaciğer, kalp rahatsızlıkları diyabet gibi hastalıkların düşmanı olan enginar, kanserin de düşmanı.
 
Üst