Çocuklar için Animasyonlu ElifBA ve Namaz Hocası

lagenti

Yeni Üye
Üye
Görsel Namaz Eğitimi – Alim Çocuk 3 Yeni 2014

Görsel namaz eğitimi ile her yaştan bay veya bayan 3 boyutlu görsel animasyonlarla namaz kılmayı öğrenecek. Özenle hazırlanan bu çalışmadan faydalanmanız temennisiyle... Alim çocuk 3 kurdum ve bizzat denedim , islami olarak kullanılmasında bir sakınca bulunmayan çocukça grafiklerle sadece çocuklar değil , her yaştan insan namaz kılmayı ve kuran okumayı öğrenebilir. İnşALLAH sizlerinde namaz kılmasına öğrenmesine ve kuran okumasına bizler vesile olabiliriz...
Alim Çocuk 3 Namaz Öğrenmek Çok Kolay

Namaz ve abdest ile ilgili genel ilmihal bilgileri, erkek-bayan ayrıntılı namaz anlatımları ve güncel namaz vakitlerini ve abdest alınışı ve namaz kılınışlarını, sesli ve 3 boyutlu animasyonlu anlatımdan takip ederek kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Namazlarda okunan ve sık kullanılan sure, aşir ve duaları mealleriyle birlikte bulabilirsiniz.
Basin_materyali-2.jpg


Animasyonlarla Kuran Öğren- Alim Çocuk 3

Kur’an okumayı öğrenmek için gerekli elif-ba dersleri, tecvid kuralları ve örnekler bulunmaktadır. Sınav bölümü sayesinde öğrendiklerinizi sınama imkanı bularak eksik olduğunuz konuları belirleyip, tekrarlayabilirsiniz.. Özellikle namazlarda okunan ve sık kullanılan sure, aşir ve duaları mealleriyle birlikte bulabilirsiniz. Arapça okuyuşu ok ile takip ederek Elif-Ba ve Namaz Hocası bölümünde öğrendiklerinizi geliştirebilir, ezber yapabilirsiniz.
 
Üst