Çekişme Kısır Döngü Menfaat Bir Kişinin Değil Iki Kişinin Değil

kulmehmet

Deneyimli Üye
Kademeli
Çekişme Kısır Döngü Menfaat Bir Kişinin Değil İki Kişinin Değil
Toplumun Yok Olmasıymış Anladık!


12ph12ph21ph12hp.jpg


Yıllardır, yan yana buluşamadığımız parçalayarak paramparça edilen sokaklarda meydanlarda, şimdi yan yana el ele geziyor dolaşıyor ve nöbet tutuyoruz vatanın selameti, istiklalimizin yok olmaması için, yarınlarımızın karanlıkta kalmaması için bilmem farkında mıyız? Her şerde bir hayır vardır diyen Âlemlerin Rabbi yüce Allah C.C. bunu bize bu dünyada yaşattı, Elhamdülillah çok şükür. Bazen gelmemizin bir anlam ve mana ifade etmediği anları es geçersek, bazen de gelmeler sahip çıkma çöküşe izin vermemek yıkılmasına engel olmak adına, bir anlam mana ve değer katıyor gelmemiz varmamız, buda Yüce Allah’ın içine kattığı bir hikmet ve ihsanı olacak bunu da bize yaşattı Yüceler yücesi, çok şükür.

Varmak yaraya merhem olmakmış, ağlatanların ağlatmasına izin vermemekmiş, yıkmaya çalışanların yıkmasına izin vermemekmiş… Bunu saymakla bitiremeyiz! Birbirimize bu anların dışında verdiğimiz geçici rahatsızlığın farkına vararak, kendimize zarar vermemiz düşmanın ekmeğine yağ sürmek, ülkeyi karanlığa götürmek ve yıkmakmış anladık! Bunu bu anlamsız kalkışma veya darbenin maksadı ve vatan nöbetimiz ile… Rabbim bizleri gönlümüzdeki imanın güzelliğinden dolayı yardımcı olarak, anlayanlardan farkına varanlardan ederek yardımı ile bu yıkımı önceden engelleyerek, bu ülkemizde hala kahramanların sayesinde merhametli olup insanların yarınlarını düşünen, canını vatan için verenlerin adımları ile yarınlarımızın güzelliğe büründüğünü, hala var olmanın dayanılmaz acısını bu kahramanların sildiğini Allah C.C. yardımıyla, öğrenmiş olduk çok şükür.

Çekişme kısır döngü dünyalık menfaat bir kişinin değil iki kişinin yokluğa gitmesiymiş anladık, anlattırdı anlayanlardan eyledi bizi yüceler yüce Allah çok şükür… Karşımızdaki değişik fikri olana, hoş görü gözüyle bakmayan bir an nefsine yenik düşen bizler, karşımızdakine ben senin sensizliğinle mutluyum derken, Yüce Rahman bize bunun yanlış olduğunu gösterdi, bize sen onun yokluğu ile değil varlığı ile mutlusun, onun fikri onu ilgilendirir ben sizi seçimlerinizden dolayı serbest bırakmışken, sen neden onu fikrinden dolayı suçluyorsun, onu yok sayıyorsun dersi ile bize ders verdi, şimdi yan yana omuz omuza günlerdir uykusuz kalarak, vatanın selameti için nöbetteyiz bir birimize gülümseyerek yarınlarımız yıkmaya çalışanları bertaraf ediyoruz.

Ben seni yenmek isterken, ikimizde yalnız kalırken, düşmanlar ikimizi birden yıkmaya çalışıyormuş, hem de bizi kandırarak tek başına bırakarak güçsüz desteksiz kalmamızı sağlayarak, fikrimizin ayrı olmasının saçmalığı ile oysa fikirler birer ayna değil midir ki herkes orada kendini görür, birbirine bakarak yanlış olanı görürü arar ve bulur, oysa düşmanlar bizi ayırarak bölerek güçsüz bırakmanın peşindeymiş anladık diyenlerden eden Yüce Allah C.C. şükürler olsun. Hala nöbetteyiz vatanımızı böldürtmemekteyiz. Üstadın dediği gibi: Hakkıdır hakka tapan milletimin İstiklal. Selam ve dua ile kalın kardeşlerim.
Mehmet Aluç-Kul Mehmet
 
Üst