![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| KuNFeYeKuN Medya | Kunfeyekun Radyo | KuNFeYeKuN Video | İlahi Dinle | Ramazan E-Dergi | Risale-i Nur |
![]() |
|
![]() |
| Ramazan Programı 14.Gün İçin Tıklayınız | Tüm İllerin İmsakiyesi İçin Tıklayınız |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
VIP Üye
![]() |
Arkadaşlar üye olduğum başka bir sitede gördüm hoşuma gitti bizde oynayalım inşAllah besmele oyununu
![]() Besmeleyle başlarız, hayırlı olsun kelâm, Allah'a hamdu senâ, Rasûlüne (sallallâhu aleyhi ve sellem)de salâtu selâm olsun. bir hadîs-i şerifte buyruldu ki: Amel defterinde 700 Besmele bulunanı Allahu Teâlâ Cehennemden çıkarır. 1 den başlıyoruz 700de biticek inşAllah ben başlıyorum sizi de bekliyorum inşAllah Bismillâhirrahmânirrahîm (1) ![]() ![]() Küçüktüm ACI Biber Bile Bal Gelirdi... Büyüdüm BAL Bile ACI Gelir Oldu...
|
|
|
|
| Bu mesaj için Kraliçe kullanıcısına Dua edenler: | *TuanA* (08-02-2009) |
|
|
#6 (permalink) |
|
Admin
![]() |
6
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYRA AÇ, KAZAN ŞERRE KAPA, KAZAN AÇ KAZAN, KAPA KAZAN HEP KAZAN ZaLiMLeR iÇiN YaŞaSıN CeHeNNeM! ''Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama! Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır.'' (Hz. Mevlana)
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| besmele, Çekelim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|