![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| KuNFeYeKuN Medya | Kunfeyekun Radyo | KuNFeYeKuN Video | İlahi Dinle | Ramazan E-Dergi | Risale-i Nur |
![]() |
|
![]() |
| Ramazan Programı 14.Gün İçin Tıklayınız | Tüm İllerin İmsakiyesi İçin Tıklayınız |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Admin
![]() |
بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Esselamüaleyküm Kunfeyekun kardeşlerim RABBİM'in ol demesiyle burada çok hayırlı bi ortam oluşturduk bu zamana kadar sizinle bir çok şeyi öğrendim çok büyük fayda gördüğüm mükemmel konular oldu sayenizde ALLAH razı olsun Her zaman giremesemde müsait olduğum zamanlarda girebiliyordum ama artık izninizle müsadenizi istiyorum.. Belki bir bitiş bir başlangıç olur benim için hayır dua edin dualarınızı eksik etmeyin.. Şimdi gitme vakti bana geldi arada halinizi hatrınızı sormaya uğrarım inşeALLAH SeLaMeTLe Kalın... Yol vardır sürünmek cana minnettir, Yol vardır yürümek dokunur cana. Bir yer, hayalimde adı cennettir, Oraya götüren yol gerek bana. Susamış sevgiye, kurudu gönlüm Soldu çiçeklerim sustu bülbülüm. Maşuksuz, perişan geçiyor ömrüm. Sevdaya götüren yol gerek bana. Gurbette yaşarım kara bahtımı Hasret viran etti gönül tahtımı. Yar ile aramda bozdu ahtımı, Sılaya götüren yol gerek bana. Beni mahkûm etti gurbet diyarı Sardı yüreğime ah ile zarı. Nedeyim gölleri, küçük suları Deryaya götüren yol gerek bana. Hüzün nakış nakış işledi beni, Dertler ateş ateş yaktı bedeni. Çile emziriyor Hakka gideni, Safaya götüren yol gerek bana. Nefsimin elinden perişan oldum Unuttum kendimi gaflete daldım. Şaşırdım yolumu ortada kaldım Mevla’ya götüren yol gerek bana. Yanlış anlamayın duygusala filan bağlamıyorum ![]() Ben fotoğrafsız konu açamam belki bilirsiniz bu denk geldi bunu kullanıyım dedim Sizi Sizden iyi bilen gönlünüzün tek sahibine emanet ediyorum . . . ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYRA AÇ, KAZAN ŞERRE KAPA, KAZAN AÇ KAZAN, KAPA KAZAN HEP KAZAN ZaLiMLeR iÇiN YaŞaSıN CeHeNNeM! ''Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama! Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır.'' (Hz. Mevlana)
|
|
|
|
| Bu mesaj için *TuanA* kullanıcısına Dua edenler: | KuM_TaNeSi (07-31-2010) |
|
|
#2 (permalink) | |
|
VIP Üye
|
Alıntı:
Aleykum selam ve rahmetullah...Gidiyorsan, gidiyorum demektir...Baki muhabbetle selamun Aleykum...Hakkınızı helal edin inş. ![]() www.kunfeyekun.org /KF Otomatik İmza , Profilinizden Değiştirebilirsiniz. |
|
|
|
|
| Bu mesaj için KuM_TaNeSi kullanıcısına Dua edenler: | *TuanA* (08-01-2010) |
|
|
#3 (permalink) |
|
© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
![]() |
Vealeykümselam
/Veda konularını oldum olası sevememişimdir , Gidişiniz onun bir bir kaderinden ötekisine inşaAllah, Rabbim herdaim güzelliklerle ve iyi kullarıyla karşılaştırsın ve iyilerden yazsın inşaAllah.Bizleri de dualarda unutmayın inşaAllah ,adresimizi ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) en iyi bilenlerdensiniz müsait oldukça bekleriz.![]() /Kum Tanesi ; Kun Tanesi olmadan rüzgara kapılmayın, hele bir durun bismillah... ![]() Öfke yanardağ misali, üfledikçe parlıyor, Sabır merhametin eli, külümüzü harlıyor. sahasan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mekke İmamı Mahir Muaykıli Kur'an-ı Kerim'in Tamamının Tilaveti İndir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Bu mesaj için sahasan kullanıcısına Dua edenler: | *TuanA* (08-01-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Admin
![]() |
ALLAH razı olsun sahasan kardeşim hakkınızı helal edin..
Bende kardeşime katılıyorum Kum Tane'm senin o güzel konuların bu güzel siteye yakışır eksik olma...
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYRA AÇ, KAZAN ŞERRE KAPA, KAZAN AÇ KAZAN, KAPA KAZAN HEP KAZAN ZaLiMLeR iÇiN YaŞaSıN CeHeNNeM! ''Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama! Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır.'' (Hz. Mevlana)
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
VIP Üye
|
Alıntı:
![]() www.kunfeyekun.org /KF Otomatik İmza , Profilinizden Değiştirebilirsiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|