![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| KuNFeYeKuN Medya | Kunfeyekun Radyo | KuNFeYeKuN Video | İlahi Dinle | Ramazan E-Dergi | Risale-i Nur |
![]() |
|
![]() |
| Ramazan Programı 14.Gün İçin Tıklayınız | Tüm İllerin İmsakiyesi İçin Tıklayınız |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Misafir
|
Arkadaşlar,Filistindeki müslüman din kardeşlerimize zulmeden katil İsrail'e bilmeden de destek olmamak,
Yahudileri Müslüman düşmanlığında güçlendirmemek için; en azından elimizden gelebilen birşey olarak onların mallarını kullanmayalım-satın almayalım. Hiç olmazsa dualarımızın yanısıra böyle bir eylemimizle Filistinli kardeşlerimize faydamız olsun İnşaallah... Ariel Intel IBM NOKIA DANONE CNN Phillips Morris Parlement Marlbora Carrefour Coca-Cola Dr Pepper Sprite Fanta Schweppes Fruitopia Kia Ora Johnson & Johnson CNBC ICQ (internet chat program) Maggi Calvin Klein Danone yogurt The Limited Inc SARA LEE Leggs - Hosiery Sara Lee Bakery Kiwi - Shoe care Nur die - Hosiery Sanex - Body care Gossard - Intimate apparel Kiwi - Shoe care Nokia electronic products NESTLE Nescafé Perrier Vittel Pure Life Carnation Libby's Milkmaid Nesquik Buitoni Crosse & Blackwell Milkybar, KitKat, Quality Street, Smarties, After Eight, Lion, Aero, Polo Shreddies cereal KitKat, Quality Street, Smarties, Baci, After Eight, Baby Ruth, Butterfinger, Lion, Aero, Polo, Frutips Felix - cat food L'Oréal (important interest) L'OREAL Giorgio Armani Perfumes Redken 5th Avenue NYC Lancome Paris Vichy Cacharel La Roche-Posay Garnier Biotherm Helena Rubinstein Maybelline Ralph Lauren Perfumes Carson KIMBERLY-CLARK KLEENEX facial tissues KOTEX products HUGGIES disposable baby products ANDREX products Walt Disney Disneyland EuroDisney Disney Products Strauss dairy Jacob biscuits HP foods Evian, Volvic Galbani |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Admin
![]() |
:865153::865153::865153:
Çoğunu bilmiyordum
bildiklerimide kullanmıyorum ALLAH'ın izniyle (nokıa'yıda almış bulundum o hariç :655769: ) :33439::33439:ALLAH razı olsun :33439::33439: ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HAYRA AÇ, KAZAN ŞERRE KAPA, KAZAN AÇ KAZAN, KAPA KAZAN HEP KAZAN ZaLiMLeR iÇiN YaŞaSıN CeHeNNeM! ''Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama! Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır.'' (Hz. Mevlana)
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Misafir
|
Alıntı:
Bende nokıa dışında diğerlerini kullanmıyorum yalnız nokıayıda yeni öğrendim.:9755::9755: |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
© ◄ كُن فَيَكُونُ ►
![]() |
![]() Öfke yanardağ misali, üfledikçe parlıyor, Sabır merhametin eli, külümüzü harlıyor. sahasan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mekke İmamı Mahir Muaykıli Kur'an-ı Kerim'in Tamamının Tilaveti İndir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Genel Sorumlu
![]() |
inşeALLAH elimizden geldiğince bunu protesto ediyoruz ...yıllardır
türkiye kendi üretim yapmadığı sürece,ürettiği mallarda kalite olmadığı sürece bireysel olarak ne kadar protesto edersek edelim ... bu ürünler ülkemize girdiği sürece alınacaktır,birini almıyorsak diğerini mutlaka alıyoruz çünkü mecbur kalıyoruz yinede ümit vari olmak lazım paylaşım için teşekkürler ![]() ______________________________ ______________________________ ______________________________ ______________________________ _ ![]() |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Üye
|
Alıntı:
![]() Ey yâr, Susuşum Sözümü Esirgemekten Değil. Sana Değen Sözleri Çoktan Yitirdim; Dudağım Avare, Dilim Perişan. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Fahri Yönetici
|
Bu boykot öncelikle hepimizin kendi nefsiyle alakalı olan cihadı yani Peygamber efendimizin buyurduğu gibi "Cihadın büyüğü".Birçok arkadaşımızdan bu ürünleri kullanmamalrını istediğimizde "bir kişinin almamasıyla ne değişir? " cevabı yada başkalarının suçlandığı cevaplar geliyor oysa bütün baharlar tek bir çiçekle başlamazmı?
Evet belki hapimizin kaçınılmaz kullandığı ürünler var.(intel.windows...)ama inşallah bunları Allah rızası için ve daha iyilerini geliştirebilmek için kullanırız ve Rabbimiz bizi bunlardan dolayı hesaba çekmez..Amin... Ama bunların dişinda mitinglere bile Vakko başörtüsü, nike ayakkabısı ,adidas çantası...ile gelen arkaşlarımız var Allah kınamaktan uzak kılsın ki bunların içinde benim arkadşlarımda var.Hepimizin soğukta meydanlara götürebilecek kocaman bir yüreği var ama bilinci yok... Hepimiz buaralar çok duyarlıyız! meydanlara çıkıyoruz( bunu asla küçümsemiyorum meydanlarda çok dolaştığı için suan zatureyle burun buruna kalmış bir kardeşinizim=)), Boykotlara yeniden başlanılıyor, herkes duyarlı biliyorum.Sokakta kime sorsan savaş bitsin diyor sokağa çöp atan atmayan herkes(bu örnek nerden çıktı şimdi diyebilirsiniz :641948: bence küçücük hassasitlerde gizlidir iman başkasını rahatsız ederim düşüncesiyle sokağa çöp atamayan bir insanı savaş yanlısı düşünebilirmiyiz?) Ama yarın medya unuttuğunda bizde unuturmuyuz??? yok ne alaka şimdi niye unutalım ? yahudiler hayberi unutmuyorda biz...? evet bencede unutmayız sadece tozlu raflarımıza kaldırırız sorulduğunda fikrimiz olur adam sanılırız... ırakı,çeçenistanı... adını bile hatırlamadıklarımızı nası kaldırdıysak raflara öyle kaldırırız... Ama herşeyin dişinda yahudileri nekadar çok büyüttük gözümüzde. neredeyse RAB KILDIK(haşa ALLAH tüm kötü yakıştırmalardan uzak ve paktır.)Tv başında savaş anlarını izliyor, ağlıyor ,napsak diye kara kara düşünüyoruz... Allahım..Allahım... O belde KUDÜS Kabeden çok mu aşağı ki Onun kurtuluşu için ebabiller çıkmıyor cehennemden yola? Sanmıyorum! orasıki Rasulümüzün imamlık ettiği yerdir diğer tüm nebi ve rasüllere..O beldeki Hz.isa orda yükselmiş Rahmana ve orda davete icabet ettirilmiş Rasul.. Bu sahnede eksik bişeyler olmalı? Abdulmuttalib nerde?O teslimiyet?" işte sen işte O... "derken içindeki tüm putları yıkmış o baba yiğit? Ve biz Müslüman gençlerın adidas,nike ,puma, converse,vakko...vitrinlerinde salyamız aktığı sürece (çok ama çok özür diliyorum).Ve müslüman annelerimiz, o güzide kadınlar kirlenmenin güzel olduğuna ve lekelerin düşmanının omo, ariel...olduğuna inandıkları sürece.. ...Ve müslümanlar...CİHATIN FARZ olduğunu unuttuğu sürece... Bizim kardeşlerimizin gözlerinden gözyaşı değil Kan akacak... (Kardeşlerim olurya yazdıklarım belki bazılarımızı incitmiştir hakkınızı helal edin yazdıklarımın hepsi önce kendi nefsime...) ![]() Size ne oluyor ki, Allah yolunda ve: "Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu ülkeden çıkar, bize Katından bir veli (koruyucu sahip) gönder, bize Katından bir yardım eden yolla" diyen erkekler, kadınlar ve çocuklardan zayıf bırakılmışlar adına savaşmıyorsunuz?
(Nisa Suresi, 75) |
|
|
|
| Bu mesaj için firdevs nur kullanıcısına Dua edenler: | ALLAH-U ALEM (04-24-2010) |
![]() |
| Etiketler |
| alınmaması, firma, gereken, malları, yahudi, İsimleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|