siteye bir sinek geldi

Konu içeriği: siteye bir sinek geldi Selamunaleyküm değerli kardeşlerim. Birkaç gün önce sitemize hackerler tarafından saldırı düzenlenmiştir. Bu sebeble bir süredir forum kapalı kaldı. Kısa bir zamanda eskisinden daha

siteye bir sinek geldi Googlede Ara

1. Standart siteye bir sinek geldi

Selamunaleyküm değerli kardeşlerim. Birkaç gün önce sitemize hackerler tarafından saldırı düzenlenmiştir. Bu sebeble bir süredir forum kapalı kaldı. Kısa bir zamanda eskisinden daha güçlü olarak tekrar ayaktayız. Allah bozmasın. Allah'a emanet olun.

2. sorusorun
  3. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

ve aleykum selam yoksa o ye'cuc me'cuc mu geldiler hadi hayırlısı ola baş taraftaki resim hiç yakışmamış yaa resim olmasa iyi olur kanaatimcee

4. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

Alıntı sultan_mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa bir zamanda eskisinden daha güçlü olarak tekrar ayaktayız. Allah bozmasın. Allah'a emanet olun.
    İnşaAllah bir daha bozulmaz...

Evet kusura bakmayın ama o resmi ben de beğenmedim..

5. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

Alıntı sultan_mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamunaleyküm değerli kardeşlerim. Birkaç gün önce sitemize hackerler tarafından saldırı düzenlenmiştir. Bu sebeble bir süredir forum kapalı kaldı. Kısa bir zamanda eskisinden daha güçlü olarak tekrar ayaktayız. Allah bozmasın. Allah'a emanet olun.
    Elbet sinek avlamaya vaktimiz olur kardesim sen kalbini ferah tut.

6. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

Biz Bir Aileyiz ... bozmasın sevğiyle büyüsün

7. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

saldırılar mutlaka olacaktır ...RABBİM sizlere akıl ve sabır ihsan etsin ...HAKK ve HAKİKAT yolunda peygamber aleyhisselatu vesselam efendimizi sizlere yoldaş eylesin inşeALLAH ...hacker lerede hidayet nasip etsin MEVLAM İNŞEALLAH

8. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

bu arada resmide çok beğendim ....TEKBİR olmakTEK YUMRUK olmak ve içindeki HZ.İNSANIn farkına varmak manasında algıladım ve bu nedenle beğendim ...elinize sağlık

9. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

Sonunda sitemize kavuştuk ALLAH razı olsun
    Vardır bundada bir hayır inşALLAH...

Resim bencede anlamlı duruyor

10. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

Alıntı sahasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbet sinek avlamaya vaktimiz olur kardesim sen kalbini ferah tut.

11. Standart Cevap: siteye bir sinek geldi

ve aleykümselam bende bi süredir giriş yapamıyordum buğün nasip oldu şükür

islamiyet | Google| validator.w3 | Review www.kunfeyekun.org on alexa.com|
islamiyet 10 von 10 235 Oy 5 Kritik
Din